Groepen 1 en 2B (De regenboogvissenklas)


Ha, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de pagina van onze klas!
Wij zijn de regenboogvissenklas en zitten in groep 1 en 2.
We hebben op maandag, dinsdag en woensdag les van juf Ruth en op donderdag en vrijdag is juf Elina er.

In onze klas is het heel gezellig! We zijn trots op onze klas en dit kunt u ook zien. We hebben de deur versierd, in de klas hangt een vissenkalender, we spelen fijn met elkaar en hebben mooie afspraken gemaakt. We hebben ze allemaal zelf ondertekend met een echte vingerafdruk. We gaan voor een fijne sfeer en een mooie werkplek waar iedereen tot leren komt en wordt zoals hij/zij bedoeld is!

Oh wie we ook niet moeten vergeten voor te stellen zijn onze eigen vissen (die kunnen natuurlijk niet ontbreken) Nemo en Buurman.

Als we op school zijn doen we van alles. In de kring luisteren we naar mooie bijbelverhalen, we leren liedjes met de gitaar, we spelen in de bouwhoek, de huishoek of genieten van de verteltafel. In de klas zijn we druk met kleien, kralenplanken leggen, kralen rijgen en we hebben een cijfer- en letterhoek. Hier kunnen we al oefenen voor groep 3! We gymmen twee keer in de week en luisteren naar de verhalen van de kanjertraining.
Naast deze activiteiten genieten we ook van muzieklessen, gym en kijken we huisje boompje beestje om van alles te leren over de wereld. U leest het al een gezellige leerplek waarbij we gaan voor dat iedereen zich 'als een vis in het water' voelt!

Vrolijke groetjes,
juf Ruth & juf Elina